Alkatrészek

 

Alkatrész raktárainkban nagy alkatrész és tartozék árukészlettel rendelkezünk.

Első sorban eredeti alkatrészeket tartunk raktáron, a legszélesebb választékban. Bármely típushoz bármely alkatrészt két napon belül be tudunk szerezni, de erre csak azon ritka esetekben van szükség, ha olyan speciális alkatrészről van szó, ami szinte soha nem szokott meghibásodni, vagy cserére szorulni, mert az összes szokványos és rendszeresen fogyó alkatrészt, és tartozékot azonnal tudjuk adni raktárkészletünkből.

Az eredeti alkatrészek teljes palettáján túl, forgalmazunk kenőanyagokat, akciós nyári és téli gumiabroncsokat, kerékpár- és síléctartókat és tetőboxokat, biztonsági gyermeküléseket, egyedi plüss üléshuzatokat, telefon kihangosító készleteket és tartozékokat, és autóelektronikai felszerelések (autórádió, riasztók, immobilizerek, elektromos ablakemelők, váltózárak, központi zárak) széles választékát.

Autójavítók, karosszéria javítók, és alkatrész kereskedők részére alkatrész szállítási szerződést ajánlunk, aminek keretében a vásárlások értékének függvényében növekvő kedvezményszinteket és nagykereskedelmi kiszolgálást tudunk nyújtani.

info@gemencautohaz.hu