Díjmentes téli átvizsgálás

Téli szóró1

Cégbemutató

Szakmunkástanuló képzés

A BOSCH világcég támogatásával a legmagasabb szintű járműjavítási technológia birtokában, a legfejlettebb műszaki ismeretek megléte mellett vállaljuk a jövő AUTÓSZERELŐ, KAROSSZÉRIA LAKATOS, AUTÓFÉNYEZŐ szakmunkásainak, műszaki vezetőinek képzését. Kijelölt szakmai oktatóhelyként a fenti szakmákban a több tízéves gyakorlati tapasztalattal rendelkező munkatársaink egyedülálló feltételekkel képesek a hozzánk jelentkező diákokat kiképezni, a nagybetűs szakmai életre felkészíteni. Ipari tanulóink a világ minden pontján keresett szakmai és munkavállalási tapasztalatokat szerezhetnek alapos gyakorlati képzés és kiemelkedő pénzkereseti lehetőség mellett.

Érdeklődjön kollegáinknál!

 

Gemenc Autóház Kft. – PAKS             Gemenc Autóház Kft. – SZEKSZÁRD

7030 Paks, Vasút u. 1.                         7100 Szekszárd, Tartsay Vilmos u. 38.

Gyarmati Sándor                                                                    Kövesdi Zoltán

Tel.: 70/333-1643                                                               Tel.: 70/333-1636

E-mail: s.gyarmati@gah.hu                                    E-mail: z.kovesdi@gah.hu

 

Gemenc Autóház Kft. – DUNAFÖLDVÁR      Gemenc Autóház Kft. – PÉCS

7020 Dunaföldvár, Paksi u. 82.                             7633 Pécs, Közraktár út 16.

Péter Csaba                                                                                   Deé József

Tel.: 70/382-2753                                                               Tel.: 70/333-1658

E-mail: p.csaba@gah.hu                                          E-mail: d.jozsef@gah.hu

Aktuális

Téli szóró hátold (1)

Bosch belső 2

Innovációs fejlesztés Pakson

A Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység keretében a „Dízel motorok részben LPG gázüzemű működtetésének Innovációja” című projekt az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Köztársaság központi költségvetéséből származó támogatásával valósul meg a Gemenc Autóház Kft. a Paks, Vasút u. 1.  szám alatti telephelyén.

A projekt megvalósításához elnyert 270.952.600.-Ft támogatás mellett 120.597.400 Ft önerő kiegészítéssel összesen 391.550.000.-Ft szükséges. A támogatás aránya 69,2 %.

A projekt célja stabilan működő szabványosítható és hatóságilag engedélyezhető LPG égésjavító rendszer kifejlesztése dízelüzemű járművek számára a hatékonyabb üzemanyag felhasználás érdekében. A projekt fő célja egy kiválasztott dízelmotorra a gázüzemhez szükséges berendezések kialakítása, felszerelése, a beporlasztandó optimális gázmennyiség modelljének megalkotása, mérési kísérletek elvégzése, a működéshez szükséges adagoló rendszer implementálása, a környezetvédelmi tulajdonságok bemérése (optimalizálása) a hatósági szabályoknak történő megfelelés és végeredményben az üzemelési költségek csökkentése. Informatikai támogatással olyan rendszer kerül kifejlesztésre, amely mindkét (LPG, CNG) rendszer előnyét ötvözi. A kettős üzemeltetési lehetőség megmarad, az üzemanyagok könnyen hozzáférhetőek és mégis olcsóbb üzemeltetési költséget kapunk. A fejlesztés során a dízelmotorba szívott levegőhöz LPG adagolással „égésjavulást” érnek el, növelve a nyomatékot, csökkentve a gázolajfogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. Két kialakuló problémát céloztak megoldani:1./ a porlasztás minősége általi égésjavulást 2./ az égésterjedési sebességének növelést a dieselmotorokban.

A projekt 2014-ben befejeződik és indulhat a próbaüzem.

A sajtóközlemény  teljes anyaga itt olvasható

Örömmel tájékoztatjuk vállalatunk újdonságairól, szolgáltatásaink fejlesztéséről

Tisztelt Ügyfelünk!

Felméréseink és országos elemzések alapján egyértelműen elmondható, hogy az autós Ügyfelek egyre nagyobb mértékben ár-érzékenyek, és járműveik karbantartását, szükséges szervizeléseit a korábbiakhoz képest jóval olcsóbban és gazdaságosabban szeretnék elvégeztetni.

Korábbi márkaszervizi tapasztalataink és az országos felmérések is arra engedtek következtetni, hogy egy egy márkaszerviz Ügyfeleit zömében 2-3 évig volt képes csak szervizében tartani, mert az Ügyfelek nem tudták/akarták a drágább alkatrészeket, jelentősebb költségű szolgáltatásokat kifizetni.

Vállalatunk megértve az idők  szavát, nagyot lépett.

Az egy-két márkára korlátozott márkaszervizből márka független, teljes körű szolgáltatást nyújtó szervizzé alakította át tevékenységi körét, műszerezettségét és szakember gárdájának felkészítését.

Mint azt bizonyára Ön is tudja a – gyártók ezzel kapcsolatos állításai ellenére – a márka független autószervizek is teljes körűen javíthatják és szervizelhetik a garanciális időszak alatti járműveket is úgy, hogy azok jótállási jogai nem sérülnek. Európai uniós versenyjogi szabályozás értelmében bárki, bárhol szervizeltetheti járművét, azonban a  jármű  kezelési útmutatójában meghatározott karbantartási munkálatokat, az ott meghatározott időszakonként el kell végeztetni.

A fentiek alapján vállalatunk Dunaföldváron, Pakson, Szekszárdon, és Pécsett várja Ügyfeleit megújult szolgáltatásokkal, kiképzett szerelő csapattal, udvarias személyzettel és természetszerűleg sokkal ügyfélbarátibb árakkal.

Referenciáink :

-           MVM, Közútkezelő, Atomerőmű, Volán Vállalatok,.. stb.
-          országos lefedettségű flottaüzemeltetők (Business Leas, Lease Plan, Nelson, Ald, Bérelek, RentPont…stb…)
-           magyarországi szinte összes biztosító társaság (Allianz, Generali, Uniqa,Groupama ,Wabard, Union, Aegon…….stb…)

Azt gondoljuk, hogy a közületek részéről kifejezett bizalom a megbízható tevékenységünknek és a sokkal kedvezményesebb áraknak is szólt.

A nemzetközi  flotta  üzemeltető  cégekkel, bérautós vállalkozásokkal kötött egyedi megállapodásainknak köszönhetően bérletből, lízingből visszavett gépjárművek óriási választéka nyílott meg Ügyfeleink előtt. Bővebben soron következő hírlevelünkben fogjuk tájékoztatni Önt.

Takarékoskodjon Ön is, amit olcsóbban megvehet, ne vegye sokkal drágábban!

Ugyanazon a telephelyeinken, ugyanazon szakemberekkel, autógyáraktól hivatalosan vásárolt javítási technológiák alapján az importőri szabványok,  és árdrágító  kötelezettségek  nélkül  közel fele áron ugyanazt kaphatják tőlünk.

Tevékenységünk támogatását a Robert Bosch Kft és az AutoCrew szervizhálózat támogatja.

Reméljük, hogy soron következő olajcseréjét, autós problémájának elhárítását nálunk fogja végeztetni és személyesen is meggyőződhet mennyit is spórolhat nálunk a minőségi, szakszerű autójavítása esetén.

info@gemencautohaz.hu